Microsoft får fingeravtrykk-dillaOPPDATERING: Hardware.no ble kontaktet av Microsoft med en henstilling om å fjerne produktbildene i denne artikkelen. Produktene lanseres først senere i høst og ifølge Microsoft var ikke informasjonen og/eller bildene i denne artikkelen 100% korrekte. Vi kommer tilbake med mer informasjon og ikke minst bilder når den offisielle lanseringen finner sted.

Microsoft sin høstoppstilling er nå røpet av flere nettsteder, komplett med detaljer og flotte bilder. De viser at flere av Microsoft sine mus og tastaturer heretter får fingeravtrykkgjenkjenning - enten på selve tastaturet, eller i mottakerenheten til trådløse mus. Med tanke på Microsoft sin størrelse og tilgang til Windows-operativsystemet, kan dette være det første skrittet mot å normalisere bruken av biometrisk identifikasjon på datamaskiner.

Ellers kommer Microsoft selvfølgelig med alt fra topp til bunn for å sveipe over hele markedet, og tastaturene får som vanlig massevis av ekstraknapper og mediekontroller:
Tastaturene og musene skal ifølge ActiveWin lanseres den 9. september i år og da vil nok også prisene bli kjent.

HW.no har også tidligere skrevet om fingeravtrykkgjenkjenning.

(Kilder: ActiveWin.com, ccw.com.cn)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen