Test

Microsoft Explorer Mouse

Denne gangen er det Microsoft Explorer Mouse som settes under lupen. Musen har kanskje et noe forvirrende navn, i og med at Microsoft tidligere har hatt en hel serie med populære Intellimouse Explorer-mus, som på folkemunne gjerne kalles nettopp Explorer-mus.

Men navnevalget er nok ikke tilfeldig. Det ligger i kortene at dette er Microsofts nye flaggbærer. Uansett er det en vidt forskjellig mus fra de tidligere, ikke minst på grunn av Bluetrack-teknologien den bruker. Den bruker altså ikke tradisjonell optisk eller laserteknologi, men en teknologi basert på LED-belysning av en større flate og innlesing via en vidvinkelsensor.

Microsoft hevder musen kan brukes på "så å si alle overflater", inkludert granitt, tepper og grove treoverflater. Vi vet fra en tidligere test av Explorer Mini Mouse at det finnes overflater som heller ikke Bluetrack tar med glans, men mer om det i selve testen.

Forøvrig er musen trådløs og benyttes sammen med en liten USB-mottaker. Det følger også med både oppladbart batteri og en ladestasjon. I denne testen skal vi ikke bare se på den tidligere nevnte sensoren, men også utformingen, komforten og hvordan den ellers er i bruk.

Takk til Microsoft for å ha lånt oss musen.

Microsoft Explorer Mouse Bluetrack   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen