Microsoft bøyer seg for kritikken

Microsoft har endret noen av vilkårene i sin kommende mobilprogramvarebutikk Marketplace. Det ble nylig kjent at programvareutviklere må betale 99 dollar for å tilby programmer i Marketplace, og deretter 99 dollar fra og med det sjette programmet som ble lastet opp. Problemet var at dette også gjaldt oppdateringer til eksisterende programvare.

Les også:
Dyrt i Marketplace »
Krever penger for mobiloppdateringer »

Nå har Microsoft hørt på kritikken, og presiserer at det likevel ikke vil koste utviklerne noe å laste opp oppdateringer til programmene sine. Det blir mulig å laste opp et ubegrenset antall oppdateringer.

Oppdateringer gjøres tilgjengelig

Vilkårene er at oppdateringene er til et program som er sertifisert av Microsoft og at det har vært til salgs i Marketplace. Når det lastes opp en oppdatering vil denne bli gjort tilgjengelig til alle brukerne som har lastet ned programmet tidligere.

Les mer på Microsofts Windows Mobile-blogg »

Microsoft har imidlertid fortsatt et dårligere tilbud til utviklere enn for eksempel Apple. I App Store tilbys utviklere å laste opp et ubegrenset antall programmer for 99 dollar, mens Microsoft skal ha mer penger etter de første fem.

(Kilde: blogs.msdn.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen