Microsoft AntiSpyware-beta klar for nedlasting


Klikk på bildet!

Beta-versjonen er er nå lagt ut for nedlasting og er er på 6,4MB. Programmet er veldig kjapt å installere. Under installasjonen får du tilbud om du vil slå på automatiske oppdateringer av programmet, sanntidsbeskyttelse, SpyNet, og en første gjennomsøking av din datamaskin.

AntiSpyware benytter ikke Windows Update for å oppdatere seg selv, selv om det er sannsynlig at Microsoft vil integrere disse tjenestene på et senere tidspunkt. Oppdateringsfunksjonen fungerer greit, og det er lite vi savner her. Da vi forsøkte å oppdatere programmet, låste det seg, og vi kom ikke så mye lengre før vi startet programmet på nytt.

Sanntidsbeskyttelse er kjekt, og forsøker å forhindre at spyware blir installert. Om du velger dette, vil programmet laste ved oppstart, og legge seg ved siden av klokken. Fra menyen herfra kan du enkelt kjøre et fullt søk gjennom maskinen, eller slå av sanntidsbeskyttelsen.

SpyNet er en funksjon som lar programmet koble opp mot ett nettverk av andre brukere. Om sanntidsbeskyttelsen oppdager programvare som ikke oppfører seg slik som er normalt, vil informasjonen om dette bli sendt videre til Microsoft. Om det viser seg at programmet er spyware, vil denne informasjonen også bli spredd til de andre som bruker AntiSpyware.

Den første gjennomsøkingen av datamaskinen går svært fort, og søker intelligent; det vil si at programmet ikke trenger å søke igjennom alle filer på disken din. På bare 3 minutter hadde programmet søkt igjennom hele datamaskinen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen