Microsoft: – Vent med Iphone og Pre

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Microsoft har startet ville spekulasjoner. En Twitter-oppdatering fra Microsofts Office-avdeling hinter til en telefonlansering i juni. Spesifikt står det "Ny produktlansering, det er alt jeg har lov til å si. Vent med å kjøpe en iPhone/Pre". Tidligere postet brukeren at "juni 2009 vil bli en viktig måned for Zune-elskere".

Dette kan selvsagt bety at Zune HD lanseres i juni, men siden telefonene Pre og Iphone nevnes spesifikt er det natulig å anta at det er snakk om en Zune-telefon i en eller annen form. Det omtalte "Project Pink", som trolig er enten en telefon eller en Zune-utvidelse av Windows Mobile, kan også ha noe med saken å gjøre.

Det kan også spekuleres i om Zune HD faktisk er en mobiltelefon.

En produktlansering før Iphone 3?

Bloggen Engadget Mobile nevner at Apples WWDC-konferanse går av stabelen 8. juni. Her er det sannsynlig at det vil lanseres en ny Iphone. Palm Pre slippes også trolig løs på markedet tidlig samme måned.

Spillmessen E3 holdes også tidlig i juni, og det kan være at Microsoft annonserer at Zune skal integreres med Xbox på en eller annen måte under denne messen, skriver bloggen.

Men når telefonene Pre og Iphone spesifikt nevnes kan vi ikke anta annet enn at Microsoft har en stor Windows Mobile-relatert lansering på vei. Hva Office-gjengen hos Microsoft egentlig snakker om vet trolig stort sett bare folk i Microsoft. Vi venter i spenning.

(Kilde: twitter.com, engadgetmobile.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen