Microsoft: - IE6 er for dårlig

Microsoft har nå sluppet Internet Explorer 7.0 Beta 2, og har nå lagt inn alle egenskapene som vil komme i IE7. Det eneste som gjenstår er testing, og fiksing av eventuelle bugs. Samtidig innrømmer Microsoft at det har tatt for lang tid med en ny IE-versjon, og at Microsoft har vært alt for treg med nye funksjoner i IE.

Internet Explorer 7.0 Beta 2 er nå tilgjengelig på microsoft.com for de som ønsker å teste ut den nye versjonen. Vær oppmerksom på at dette er en prøveversjon, og derfor ikke bør brukes som standard-nettleser. Ideelt sett bør den installeres på en annen PC, eller en annen partisjon enn hvor IE6 er installert. IE7 installeres nemlig over IE6, og det har vist seg å være ganske tungvint å gå tilbake fra IE7 til IE6 på et senere tidspunkt.

Før du eventuelt installerer IE 7.0 Beta 2, bør du fjerne den forrige IE7-versjonen, hvis du har installert denne fra før. Slik kan du avinstallere tidligere IE7-installeringer:

  1. Start-knappen, Kontrollpanel.
  2. Legg til / Fjern programmer... og sett an hake ved "Vis oppdateringer"
  3. Skroll nedover listen til "Windows XP - Software Updates".
  4. Velg "Internet Explorer 7 Beta 2 Preview".
  5. Klikk på "Endre/Fjern".

Hvis ikke "Internet Explorer 7 Beta 2 Preview" dukker opp på listen kan du kjøre følgende kommando:

%windir%\$NtUninstallie7b2pmx$\spuninst\spuninst.exe

%windir% er som regel "Windows". Du må også gjøre systemmappen synlig - dette gjør du i Utforsker via Verktøy, Mappealternativer, Vis, Skjulte filer og mapper, og sett en hake ved "Vis skjulte filer og mapper. Prøv så på nytt å fjerne "Internet Explorer 7 Beta 2 Preview" via Legg til / Fjern programmer.

Microsoft har fortalt på Mix06-konferansen i Las Vegas i denne uka at de allerede nå jobber med fremtidige versjoner av IE. De lover bedre og raskere utvikling av Internet Explorer i årene fremover.

Kilder: IEBlog, The Seattle Times, TechWeb

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen