– Microsoft vil avsløre sin neste konsoll i april

Sony har sagt sitt, nå er det Microsofts tur.

I forrige uke presenterte Sony sin neste PlayStation, i et arrangement som ble sendt direkte over nettet og sett av tusener av spillere over hele verden.

Ifølge en Sony-topp nettstedet Computer & Video Games har snakket med tok den japanske giganten sin hovedkonkurrent Microsoft på sengen, men det er neppe lenge til Xbox-makerne svarer.

Arrangement i april?

Flere nettsteder, inkludert C&VG, The Verge og VG247, hevder nå å ha fått informasjon fra kilder med innsikt i situasjonen, som indikerer at Microsoft planlegger å avsløre sin neste Xbox i løpet av april.

De har ifølge snushaner på forumet Neogaf også nylig registrert et internettdomene ved navn XboxEvent.com, gjennom sin PR-partner EventCore. Dermed kan ting tyde på et arrangement i samme stil som Sonys PS4-avsløring.

Tidligere var det mange som forventet at både Sony og Microsoft ville bruke sine E3-konferanser til å presentere de nye plattformene.

Ryktene om den neste generasjonen Xbox har gått i lang tid, og det har blant annet vært mye snakk om lekkede maskinvarespesifikasjoner.

Fysiske plater spiller snart på sitt siste vers:
– Fremtidige spill vil ligge i skyen

Lik oss på Facebook du også.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen