Microsoft-søk blir Bing

Microsoft-søk blir Bing

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Microsoft har lenge prøvd å ta igjen Google når det kommer til nettsøk, og lenge var ryktet at selskapet kom til å gi Live Search navnet Kumo. I går annonserte selskapet at det nye navnet blir Bing. Microsoft har selvsagt sikret seg domenenavnet Bing.com, og den nye søkemotoren skal bli tilgjengelig 3. juni.

Søkemotoren skal blant annet få et bakgrunnsbilde som endres hver dag, og dele opp informasjonen på en mer detaljert måte enn Google gjør. Blant annet gir Bing deg forhåndsvisning av alle resultatene, og du kan spille av videotreff bare ved å holde muspekeren videoresultatet for å se om det er rett video.

Til venstre for søkeresultatene får du en oversikt over ulike tema som kan være relevant for søket ditt, som gjør at det er enkelt å begrense søket ditt for å få bedre resultater. Bing har også en prisguide-lignende mulighet, som også sorterer omtaler av produktet du ser på inn i grupper basert på hva som blir omtalt.

Microsoft har laget en nettside som forklarer hva Bing er, men selve nettsiden blir ikke tilgjengelig før 6. juni. Du kan lese mer om Bing her, hvor du også kan se demoer av tjenesten.

(Kilde: Microsoft)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen