Microsoft slipper Office for Android
Teknofil
(Bilde: Microsoft/The Verge/Samsung)

Microsoft slipper Office for Android

Endelig får Android-brukere også tilgang til nettskypakken.

For omtrent en måned siden slapp Microsoft Office 360 for iPhone og iPad, og nå har de utvidet Office-pakken til Android-plattformen. 

Som forventet er applikasjonen nesten identisk med iOS-utgaven, dog med et grensesnitt som passer bedre med Androids stil. Du er fortsattt nødt til å logge deg inn på din Office 365-konto for å se og redigere dokumenter, og så fort du har gjort det kan du redigere alt du vil i vildens sky. 

Likt på tvers av plattformer

Appen skal være mest mulig lik skrivebordsutgaven av Office, og format og innhold skal forbli likt på tvers av ulike plattformer. Videre går det an å redigere dokumenter som følger med e-poster, eller dokumenter som befinner seg på SkyDrive. 

Office-appen til Android er kompatibel med Android 4.0 og oppover, selv om det fortsatt ikke er lagt inn støtte for Android-nettbrett. 

Applikasjonen blir i skrivende stund rullet ut på den amerikanske utgaven av Google Play Store. Ifølge Microsoft vil de gradvis rulle ut appen til resten av verden. Det er ikke umulig at det kan ta litt tid, med tanke på at appen vil bli tilgjengelig i hele 33 språk og i 117 markeder.

Du bør forte deg å bli Office 365-medlem: 
Kjøper du Office 365 før oktober får du gratis Xbox Live-medlemskap »

(Kilde: The Verge)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen