Microsoft skal trolig snart vise frem en alt-i-ett-PC. Dette illustrasjonsbildet viser Asus' modell Zen AiO-Pro.
Microsoft skal trolig snart vise frem en alt-i-ett-PC. Dette illustrasjonsbildet viser Asus' modell Zen AiO-Pro. (Bilde: Asus)

– Microsoft skal snart avsløre en ny Surface-PC

Selskapet er ventet å vise frem en ny PC på et arrangement i slutten av måneden.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Microsoft har allerede utvidet sin Surface-portefølje med en bærbar PC, og den siste tiden har det begynt å dukke opp rykter om at selskapet snart skal lansere en ny PC under nevnte merkenavn. Nå ser det ut til at Microsofts neste Surface-PC snart skal se dagens lys.

Microsoft har nemlig kunngjort at de skal avholde et arrangement den 26. oktober, og ifølge kilder som The Verge har vært i kontakt med skal selskapet trolig avduke en ny stasjonær Surface-PC på arrangementet.

Trolig alt-i-ett-modell

PC-en som Microsoft skal avsløre er ifølge tidligere rykter en alt-i-ett-PC. Microsoft skal ha testet alt-i-ett-modeller i de tre størrelsene 21, 24 og 27 tommer, hvorav de to største visstnok har 4K-oppløsning.

En oppfølger til Surface Book, her avbildet, skal visstnok ikke presenteres på Microsoft-arrangementet, men kan komme noe senere.
En oppfølger til Surface Book, her avbildet, skal visstnok ikke presenteres på Microsoft-arrangementet, men kan komme noe senere. Foto: Microsoft, skjermdump fra video

Maskinene er ventet å komme på markedet allerede i år og får Kaby Lake-prosessorer, men utover dette er opplysningene ennå sparsomme. Det har for øvrig også kommet opplysninger om at Microsoft har et tastatur med Surface-navnet på gang, som kanskje også skal avdukes den 26. oktober.

I tillegg til å vise frem en stasjonær PC skal Microsoft også legge frem sine fremtidige visjoner for Windows 10. Selskapet er imidlertid ikke ventet å vise frem noen nye bærbare PC-er med Surface-navnet, og ei heller en Surface Pro 4-oppfølger, som det kom noen rykter om i sommer.

Tidligere rykter har imidlertid indikert at en Surface Book-oppfølger kan komme i løpet av første halvdel av 2017.

Microsoft lanserer ennå Nokia-telefoner: Den seneste modellen er for deg som ikke ønsker fancy spesifikasjoner »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen