(Bilde: Microsoft)

Microsoft nekter ikke lenger for iPad-Office

Lekkasje på Microsoft-nettsted "bekrefter" iOS-versjoner av Office.

Microsofts franske supportnettsted viser referanser til Office for iPad.
Microsofts franske supportnettsted viser referanser til Office for iPad.

Det har en stund versert rykter om at Microsoft snart vil lansere en iPad-utgave av Microsoft Office, og journalister i avisen The Daily har tidligere hevdet at en representant for Microsoft har demonstrert Word, Excel og PowerPoint på en iPad for dem. Microsoft har imidlertid avvist alle spekulasjoner, også overfor Mobilen.no da vi kontaktet dem i oktober.

I det siste har det imidlertid dukket opp enda flere referanser til Office for iPad, og ifølge Mary Jo Foley i All about Microsoft benekter ikke lenger Microsoft at produktet finnes.

En lekkasje fra Microsofts franske supportnettsted viser referanser til Excel for iPad, PowerPoint for iPad og Office Mobile for iPhone. Ifølge ryktene vil versjoner av Office for både iOS og Android lanseres tidlig neste år. En gratisversjon skal fungere kun til visning av dokumenter, mens man kan åpne opp for redigering ved å abonnere på Microsoft Office 365, ifølge PhoneArena.com.

Dette bildet skal vise Office for iPad, ifølge The Daily. Microsoft har tidligere benektet ektheten til bildet.
Dette bildet skal vise Office for iPad, ifølge The Daily. Microsoft har tidligere benektet ektheten til bildet.Foto: The Daily

Skype-sjef avviser ikke

Microsoft gjorde inntil nylig et poeng ut av å avkrefte at Office for iPad eksisterte, men i det siste har de vært langt mer vage. Bill Koefoed, som er finansdirektør i Skype-avdelingen i Microsoft, svarte nylig følgende på spørsmålet om hva Microsoft tenker om det å flytte Office over til iPad:

– Det er noen av Office-tjenestene som er tilgjengelig på iPad. Vi har OneNote tilgjengelig på iPad. Jeg vet vi har Lync tilgjengelig på iPad. Og det er åpenbart at vi mener at Office er med på å differensiere Surface i forhold til konkurrentene. Du bør derfor se på hvordan Office 2013 skyter fart nå, og Microsoft vil ha mer å si om produktene og hvordan de tar seg ut på de ulike enhetene, sa Kofoed.

Det er foreløpig ingen flere detaljer om når Office for iPad kan bli lansert, men ryktene peker som sagt på tidlig 2013.

(Kilder: PhoneArena.com og All About Microsoft)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen