Microsoft har enda mer #Surface på gang
(Bilde: Microsoft)

Microsoft har enda mer #Surface på gang

Skal vise verden «what’s next» den 23. mai.

Hvis du liker det Microsoft har gjort de siste årene, er det bare å sette en rød ring rundt 23. mai i kalenderen din. Da skal de nemlig «show the world what’s next». Akkurat hvor stort og flott dette «neste» er vet vi dog ingenting sikkert om.

Når det likevel er grunn til å være spent, er det fordi Microsoft har vist gode takter på maskinvarefronten over tid, og da tenker vi kanskje spesielt på deres Surface-produkter. I fjor høst overrasket de stort med den innovative Surface Studio, og i år har selv oss nordboere fått tilgang på den kompromissløse Surface Book.

For ikke å glemme at de kun for noen få dager siden dro sløret av den rimeligere Surface Laptop og operativsystemet Windows 10 S.

Er Surface Pro 5 det neste, Microsoft?

Er det denne som skal komme i ny drakt?
Er det denne som skal komme i ny drakt? Foto: Vegar Jansen, Tek.no

Dette er det som sagt ikke mulig å svare sikkert på. Men det som blir avduket på denne begivenheten i Shanghai senere denne måneden kan muligens være en oppfølger til den eminente Surface Pro 4, som jo er halvannet år gammel.

At det blir noe maskinvare er vi i hvert fall ganske sikre på etter at Microsofts Panos Panay – mannen bak Surface – hashtagget sin tweet om evenementet med nettopp #Surface.

Videre avslørte nylig Microsoft i et intervju med Bloomberg at en oppdatering til Surface Pro 4 skulle være nært forestående.

Slik det ser ut nå er altså våre penger på en ny Surface Pro den 23. mai. Det er bare å vente og se.

Ja sånn skal det gjøres, Microsoft:
TEST: Surface Pro 4 >>>

(Kilde: The Verge)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen