Microsoft fjerner irriterende OneDrive-begrensning
Teknofil
(Bilde: Microsoft)

Microsoft fjerner irriterende OneDrive-begrensning

Slipper til filer over 2 GB.

Microsofts skytjeneste OneDrive – som måtte bytte navn da selskapet ble fradømt retten til navnet SkyDrive – har lenge hatt en irriterende filstørrelsesbegrensning på 2 GB. Nå ser det ut til at selskapet er i ferd med å fjerne denne begrensningen.

– En utdatert begrensning

Det var Thenextweb som først fikk ferten av nyheten, etter at en bruker på Reddit oppdaget at flere av hans filer på mellom 2 og 3 GB plutselig hadde synkronisert seg med OneDrive. Deretter kontaktet nettsiden Microsoft og spurte i en tråd om hva som hadde skjedd, og der fikk de en bekreftelese på at, joda, plassbegrensningen ville bli utvidet.

I tråden svarte også Microsofts egen Omar Shahine, og utdypet spørsmålet:   «Dette er ganske enkelt en udatert begrensning vi har jobbet lenge med å fjerne. De gode nyhetene er at vi nå aktivt jobber med å implementere det.»

Dermed ser det ut til at OneDrive endelig vil kunne stille på lik linje med mange andre skytjenester på dette området, og at en mer eller mindre ubrukelig begrensning forsvinner. Med tanke på at Dropbox har en grense på 10 GB og at Google Disk tar filer helt opp til 5 TB er det nok også gode sjanser for at det er snakk om en betydelig oppgradering.

Microsoft har flere ting på trappene.
De avslørte til og med Windows 9 ved et uhell »

(Kilde: Thenextweb)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen