Micro Four-Thirds gjør deg attraktiv

Skal du legge ut bilder av deg selv på nettet i håp om å skape interesse hos potensielle partnere, bør du utvilsomt bruke et Panasonic Micro Four-Thirds-kamera. Det er hvis vi skal tro resultatene fra Okcupid.coms store undersøkelse.

Det amerikanske dating-nettstedet har lagt ut to og to bilder ved siden av hverandre, og spurt brukerne hvem de helst vil dra på stevnemøte med. De har fått inn 11,4 millioner svar, og dette danner grunnlaget for de videre påstandene.

Ved hjelp av EXIF-informasjonen i bildefilene har de dannet seg et bilde av hva slags kamera, blenderåpning og mer som gjør deg attraktiv.

Undersøkelsen ble utført etter
Undersøkelsen ble utført etter "Hot or Not"-metoden. Foto: Faksimile Okcupid.com

Canon foran Nikon

Brukerens svar rangerer Panasonic MFT-kamera aller høyest. Det er et godt stykke ned til andre plass som okkuperes av Leica kompaktkamera, etterfulgt av Canon-, Pentax-, Nikon- og Sony-speilreflekskamera.

På motsatt side, altså de kameraene som gjør deg mindre attraktiv, finner man stort sett mobiltelefonkameraer, med ett oppsiktsvekkende unntak. Bruker du et Kodak Easyshare-kamera burde du virkelig vurdere systembytte. Det er bare Windows- og Motorola-mobiler som gjør deg styggere.

Isoler motivet

I tillegg til kameratype er valg av blenderåpning viktig. Undersøkelsen viser at kjærlighetssultne brukere verdsetter liten dybdeskarphet høyt. Stor blenderåpning er dermed alfa og omega i jakten på den store kjærligheten.

Tallene viser mer nøyaktig at blenderåpning f/3,5 er den minste åpningen som gir pluss i margen. Velger du blenderåpning f/4,5, eller mindre, blir det minus i regnskapet. Det gjøres riktig nok et unntak for blenderåpning f/7,1 som gjør deg like attraktiv som blenderåpning f/3,5.

Noktor 50mm f/0,95 gjør deg attraktiv i følge en undersøkelse.
Noktor 50mm f/0,95 gjør deg særdeles attraktiv ifølge undersøkelsen.

Vår anbefaling

Med bakgrunn i den omfattende undersøkelsen vil gjerne Akam komme med sin anbefaling. Skal du virkelig skåre høyt hos potensielle partnere anbefaler vi Panasonic Lumix G2 som nettopp fikk «Akam.no anbefaler» i vår test av kameraet. Dette kameraet, sammen med det ultralyssterke objektivet Noktor Hyperprime 50mm f/0,95, burde virkelig sette selv rustne hjerter i brann. Lykke til!

Les også: Panasonic Lumix G

Les også: Lyssterk tele for Micro Four-Thirds

Les også: Selvportrettkamera fra Samsung

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen