Michael Jackson-harddisken er her

Om du er ute etter å ta backup eller utvide lagringsplassen din er en ekstern harddisk god å ha. Og selv om de ikke er like små og lette som minnepinner er modellene med 2,5-tommers harddisker portable saker som gjør at du enkelt kan transportere og flytte store mengder data.

Les forresten vår kjøpeguide til ekstern harddisk.

Dersom du nå sorterer inn i kategorien som er på jakt etter en liten ekstern harddisk og i tillegg har en greie for Michael Jackson, kan du nå betrakte letingen som over. I forbindelse med slippet av musikkdokumentaren This Is It kan du nemlig skaffe deg en spesiell Michael Jackson-utgave av Samsungs S2-harddisk på 500 GB.

Det mest iøynefallende med denne utgaven er selvfølgelig designen - med gullfinish og Michael Jackson-silhuett er det ingen tvil om at den vil tiltrekke seg en del ekstra blikk. Men den skjuler en godsak på innsiden også, nemlig den nevnte filmen.Antallet "This is it"-harddisker er for øvrig litt begrenset, så dersom du er MJ-blodfan (eller er ute etter en presang til en) er det bare å løpe og kjøpe. Prisen ligger på omtrent 800 kroner, noe som er en hundrelapp over den tradisjonelle sorte utgaven.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen