Michael Bay som regissør av Prince of Persia?

Det er nettstedet Iesb.net som sprer ryktet om at "Transformers"-regissør Michael Bay skal ha regien på filmen. Det har lenge vært kjent at storprodusent Jerry Bruckheimer har forsøkt å stable prosjektet på beina, men frem til nå har ingen regissører vært inne i bildet.

Troverdige rykter

Selv om dette kun er rykter, er oddsene gode for at de stemmer. Nettstedet Iesb.net har nemlig hatt rett før. Da Michael Bay holdt på med ”The Island”, meldte nettstedet at Bay var hyret til å regissere den kommende ”Transformers”-filmen. Bay har i tillegg jobbet med Bruckheimer flere ganger før på filmer som ”The Rock”, ”Pearl Harbor”, ”Armageddon” og de to ”Bad Boys”-filmene.

Fra spill til film

Dataspillet ”Prince of Persia” handler om en eventyrlysten prins som slår seg sammen med en rivaliserende prinsesse i kampen mot en ond hersker og hans planer om å slippe løs en sandstorm som kan begrave hele verden.

– Fremfor å gjøre en ren adaptasjon, kommer vi til å bruke en del kule elementer fra spillet som basis for en ny historie, sier Jordan Mechner, mannen bak dataspillet.

Filmen skal ha premiere sommeren 2009.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen