Mewe får Iphone

Til nå har det kun vært mulig å kjøpe Iphone 3G med et av Netcoms Italk-abonnement, men nå har operatøren besluttet at du også kan kjøpe den populære mobilen med det relativt nye abonnementskonseptet Mewe. Dette er Netcoms motsvar til Telenors Djuice, og er beregnet på en yngre målgruppe.
 
Du kan kjøpe Iphone med alle de fire tilgjengelige Mewe-abonnementene.
 
Utenom det vanlige
Det hersker ingen tvil om at Mewe skiller seg ut fra andre operatører på det norske markedet, og at de bevisst prøver å gå svært utradisjonelle veier for å nå sine kunder. Det innebærer at du blant annet du får rabatt på klær og automatisk kan vinne konsertbilletter med ditt abonnement. Derfor sier Kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus i Netcom at det var viktig å kunne tilby Iphone til disse kundene også.
 
- Vi har hatt lyst til å tilby Iphone til Mewe-kundene, ettersom dette helt klart passer for denne målgruppen, sier Vederhus til Mobilen.no
 
Lavere etterspørsel?
At de nå vil selge Iphone med Mewe-abonnement tok vi som et tegn på at etterspørselen hos Netcom hadde begynt å dale. Vederhus avkrefter imidlertid dette.
 
- På ingen måte. Vi har fått en større volumtilgang på Iphone som gjør at vi nå kan få ut flere, og vil har tro på at det vil slå an hos Mewe-kundene, sier han.

(Artikkelen fortsettes)
 
- Mewe er laget for en yngre målgruppe, med mye innhold og ”give-aways” knyttet til abonnementene. Derfor er det riktig at Iphone blir tilgjengelig fra Mewe, avslutter Vederhus.
 
Velg månedspris
Abonnementene fra Mewe er lagt opp slik at du kan velge mellom å betale 200-, 400-, 600- eller 800 kroner i månedspris, noe som ved kjøp av Iphone går til å subsidiere selve telefonen.
 
Med Mewe 200, 400, 600 og 800 blir prisen på Iphone henholdsvis 4.290-, 2.990-, 2.090-, og 1.190 kroner. Iphone selges kun på nettsidene til Netcom og Mewe eller i utvalgte Telebutikken-utsalg.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen