Mestre tiden med HandyClock

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Alternativ tekst mangler
Foto: Einar Eriksen

Programtest

HandyClock

Utvikler: Epocware
Lisens: Betalvare, ca. 125 kr ($19,95)
System: Symbian, Series 60 v1, v2, v3
Versjon: 4.03
Størrelse: 1124kB

Beskrivelse: Epocware HandyClock gir deg avanserte tidsrelaterte funksjoner.
Last ned: Handango.com

Mange av oss lever i en stressfull hverdag, og leser planleggingsboken til frokost og bruker møtereferater som sengelektyre. Epockware HandyClock er ment å hjelpe deg å disponere tiden bedre.

Når du starter programmet for første gang kommer det en veiviser fram på skjermen, som leder deg gjennom de viktigste innstillingene. Også når du bruker programmet i ettertid har du til enhver tid tilgang til den forklarende hjelpefunksjonen.

Epocware Handyclock har først og fremst verdensklokke. Denne kan fortelle deg klokkeslettet i fem forskjellige byer på én skjerm. Du kan selv stille inn hvilke byer som skal vises som standard.

Alternativ tekst mangler

Dag eller natt?
En funksjon vi falt for i HandyClock, er dag/natt-kartet. Dette forteller deg enkelt og greit om det er mørkt eller lyst der du bor, og illustrerer det hele på et kart. Her kan du se når solen står opp eller går ned.

Dette fungerer enkelt ved at det lyse feltet flytter seg etter hvert som dagen går. I tillegg vil bildet forandre seg etter årstidene.

Stoppeklokken alene kan være grunn nok til å skaffe dette programmet, om du vil ha med deg en funksjonell stoppeklokke med deg overalt. Denne kan ta rundetider, og sier samtidig ifra hvor mye tid du tapte eller vant i forhold til den forrige runden.

En stoppeklokke kan også være underholdning på høyt nivå. For eksempel visste vi ikke at Marius Eltervåg i redaksjonen kunne stappe i seg en knekkebrød med ost på bare 27.89 sekunder. Så skal det jo nevnes at halvparten lå på gulvet etterpå.

Videre har programmet hendige funksjoner, som alarmklokke, kalender og nedtelling. Vi satte ekstra pris på at programmet også hadde en funksjon som gir deg automatisk tastelås, noe mange Series 60-telefoner mangler.

Konklusjon
Om du reiser mye, er dette et hendig program å ha i lomma. Med HandyClock kan du holde styr på hva klokka er hjemme i Norge, hos vennen din i USA og der du selv er på reise samtidig.

Videre kan du også se når det er solnedgang og soloppgang i den byen du ønsker. Bor du i Nord-Norge kan du dermed følge med på når søvnproblemene etter mørketiden tar slutt.

Vi synes likevel prisen er litt for høy i forhold til hva du får ut av programmet. Du må betale omtrent 125 kroner ($19.95) for fullversjonen, men du kan i alle tilfeller prøve det gratis i 7 dager først. HandyClock kan lastes ned hos Handango.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen