Mest fornøyd med Motorola

I følge en rapport fra J.D. Power and Associates er Motorola på topp sammen med Sanyo når det gjelder kundetilfredshet. Undersøkelsen baserer seg på følgende fem kriterier: Design, brukervennlighet, funksjoner, varighet og batterikapasitet.

Sanyo gikk til topps på batterikapasitet, mens Motorola var best på design, brukervennlighet og funksjoner. Også LG og Samsung skal ha skåret over gjennomsnittet.

Hjemmebane
Resultatet av undersøkelsen er imidlertid ikke særlig relevant for norske forhold. De vanligste mobilmerkene i Norge, Nokia og Sony Ericsson, er knapt representert på det amerikanske markedet. I USA er Motorola på hjemmebane, slik Nokia er det i Finland.

I rapporten kan vi også lese hva slags formfaktor mobilene har. I USA velger 69 prosent foldemobil, mens 29 prosent har faste mobiler. 2 prosent har valgt skyvemodeller.

Undersøkelsen er gjennomført med 21.520 respondenter i USA i oktober 2006 og februar 2007. Alle har hatt mobilen i mindre enn to år.

Lite SMS
Undersøkelsen viser også at funksjonene som brukes mest er høyttalende telefon (51 prosent), kamera (35 prosent), SMS (22 prosent) og spill (16 prosent).

Også når det gjelder bruksmønster skiller vi oss i Norge ganske mye fra amerikanerne.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen