GUIDE: Mest for kjøkkenbenk og nattbordet
Guide

Mest for kjøkkenbenk og nattbordet

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Nylig lanserte Pinell SuperSound er et eksempel på enklere kombinasjonsprodukter som i tillegg til å ha en trådløs musikkstreamer innebygd, også har vanlig FM og DAB/DAB+ radio. Den har derfor også innebygd høyttaler og forsterker, og fungerer dermed som en helt selvstendig musikkspiller.

Kobler seg til nettet
Enheten har i tillegg til radiomottakerne også standard trådløst nettverk. Over denne forbindelsen kan musikkstreameren kontakte PC-er i hjemmenettet som har musikk å by på. Spilleren støtter både Apple iTunes og Microsoft Media Player sine musikkbiblioteker, i tillegg til at den kan kontakte enhver lagringsenhet som bruker protokollen UPnP. Den kan også gå ut på internett og sette seg i forbindelse med nettradiostasjoner, og formidle musikken derfra.

Selv om enheten har mulighet til å kobles til et stereoanlegg og stå som musikkstreamer her, tviler vi på at det blir hovedbruken til et slik produkt. Skjermen viser kun tekst, og kun fire linjer i slengen. Det gjør at den ikke er veldig egnet til å brukes mot store musikksamlinger med tusenvis av låter på lageret. Ikke har den fjernkontroll heller, så du er nødt til å gå til selve spilleren for å betjene den. Av disse grunnene er den best egnet som en sekundær musikkspiller i heimen, på kjøkkenet eller på nattbordet. For å underholde festen hele natta med musikk i timevis finnes det bedre løsninger.

Ingen multiroms-løsning
Som en sekundær musikkspiller er prisen på 1.500 kroner helt ok. Da får du en helt grei klokkeradio som klarer å forsyne deg med musikk fra PC-ene i hjemmenettverket og på internett. I tillegg tar den i mot både FM og DAB kringkasting. Et slikt produkt hører mest naturlig hjemme der reiseradioen eller klokkeradioen brukte å befinne seg i forrige århundre, og der vil den gjøre en god jobb med sine nye funksjoner i tillegg.


Produkt: Pinell SuperSound
Pluss: Rimelig, DAB inkludert.
Minus: Begrenset skjerm, ingen fjernkontroll.
Pris: 1.500 kroner
Internett: www.ttmicro.no


Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen