Messenger på mobilen

Messenger på mobilen


MSN Messenger er et svært populært program som lar deg sende direktemeldinger til alle venner og bekjente som også er pålogget.

Enklere for alle
For entusiastene har det lenge eksistert MSN-klienter til mobilen, men nå gjør Telenor og Microsoft det enklere og mer tilgjengelig for folk flest.

- For unge mennesker er dette det viktigste som har skjedd på mobilen siden introduksjonen av SMS, men også andre vil ha nytte av tjenesten, sier direktør for Privat Mobil i Telenor, Jon Erik Haug.

Live Messenger til mobilen er en java-applikasjon, og vil derfor fungere fint på de aller fleste mobiltelefonene på markedet.

Disse støttes
I første omgang er det Sony Ericsson K800i, Sony Ericsson K610i, Sony Ericsson W810i og Nokia N73 som støtter tjenesten.

Grunnen til at det ikke er flere modeller som støtter tjenesten, er Microsofts strenge krav til sertifisering. Så fort programmet er spesialtilpasset andre modeller, vil også disse støtte Live Messenger.

Fastpris
Fastpris gjør at Messenger blir en billig måte å sende så mange meldinger du ønsker på, men da må den du vil snakke med også ha klienten på sin mobil og i tillegg være logget på.

Programmet kan kjøre i bakgrunnen, slik at du til en hver tid kan være tilgjengelig - dersom du ønsker det.

Det første halvåret har alle Telenor- og djuice-kunder gratis tilgang til programmet, men etter 1. juni innfører Telenor en månedspris på 49 kroner.

De som bruker andre MSN-klienter, vil måtte betale for pakkedata, og dermed i forhold til hvor mye de bruker tjenesten.

Har du en av de fire mobiltelefonmodellene og har lyst til å prøve ut tjenesten, kan du laste ned Live Messenger ved å sende MSN til 2244.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen