Facebook Messenger får SMS-støtte
(Bilde: Yeamake/Shutterstock.com)

Facebook Messenger får SMS-støtte

Android-brukere kan slippe å bruke to separate apper.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Facebooks meldingsapp Messenger hadde tidligere SMS-integrering på Android-plattformen, men droppet den senere på grunn av laber interesse. Nå kan det se ut til at funksjonen er på vei tilbake, melder nettstedet Android Police

Flere brukere har nemlig rapportert at de nå er i stand til å bruke Messenger som SMS-klient på mobilene sine.

Bekreftes av Facebook

Facebook bekreftet overfor nettstedet VentureBeat at de er i ferd med å teste mulighetene for å kombinere SMS- og Messenger-meldinger på ett sted. Testen skal kun omfatte et begrenset antall brukere i USA, og det er uvisst når funksjonen eventuelt får en bred lansering.

Ifølge skjermbilder som har dukket opp benytter den nye SMS-integreringen en egen farge, nærmere bestemt lilla, for å skille SMS-meldingene fra de øvrige meldingene i Messenger.

Flere nyheter

Det ser ikke ut som funksjonen i sin nåværende form lar brukere slå sammen SMS-tråder og andre tråder fra samme avsender, slik som for eksempel har vært mulig i Googles Hangouts-tjeneste, men derimot holdes separat.

Av andre nyheter som er på vei til Messenger-appen er støtte for flere kontoer på samme enhet, en funksjon som også er bekreftet av Facebook og som skal være tilgjengelig i hele verden. Til sist skal en designoppdatering også være på plass, i form av et blått fargetema på verktøylinjen i stedet for hvitt.  

Facebook kan snart få aldersgrense: Det kan også gjelde Norge »

(Via The Verge)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen