Mercedes med CX65

CX65 i Mercedes

Siemens og Mercedes-Benz, et uavhengig varemerke under DaimlerChrysler, har nylig inngått et partnerskap. Nyere biler av merket Mercedes-Benz kan nå leveres med en mobiltelefon fra Siemens.

Den første fabrikkmonterte mobiltelefonen blir av typen Siemens CX65. Denne vil kunne bestilles fra Mercedes-fabrikken montert i biler av klassene E, CL, CLK, CLS, S, SL og SLK.

Merchedes-profilen består som oftest av elegant design, og sølvgrå farge er ganske høyt oppe på produksjonslisten. Siemens CX65 kan sies å passe godt til denne profilen med sitt sølvfargede design. Videre er skjermen stor og høyoppløselig, og VGA-kameraet sikrer gode stillbilder og korte videosnutter.

I tillegg kan Mercedes-eieren montere blitz for å sikre bildekvaliteten i all slags lysforhold. Videre er telefonen selvfølgelig utstyrt med e-postklient og MMS-muligheter.

"Vi er glade for å kunne samarbeide med DaimlerChrysler", sier divisjonsdirektør Rune Tufte i Siemens Communications. "De to selskapene utfyller hverandre perfekt. Samarbeidet vil gjøre det enda enklere å kommunisere også i bilen."

CX65 vil være tilgjengelig ekstrautstyr i nye Mercedes allerede innen denne måneden.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen