Mer usynlighet fra Goyer

Romanen ”The Invisible Man”, skrevet av science fiction-legenden HG Wells, har blitt filmatisert en rekke ganger, med varierende hell. Nå er det altså regissør David S. Goyer som skal prøve lykken, melder nettstedet Empireonline.com. Vi krysser fingrene for at dette ikke blir en ny ”Hollow Man”.

Usynlig krigføring

Den usynlige mannen fra 1933. Nå skal regissør David S. Goyer lage en ny versjon.
Den usynlige mannen fra 1933. Nå skal regissør David S. Goyer lage en ny versjon.

Goyers versjon av den klassiske historien skal handle om nevøen til Jack Griffin (den opprinnelige usynlige mannen), som oppdager sin onkels usynlighets-formular. Formularet blir gitt videre til den britiske sikkerhetsvirksomheten MI5 som planlegger å bruke den i sin krigføring under den andre verdenskrig.

HG Wells-fan

Goyer er selv en uttalt tilhenger av HG Wells sin roman samt den roste Universal-filmatiseringen fra 1933. Sistnevnte tok for det meste for seg de negative sidene ved å være usynlig, og det er lov å håpe at Goyer vil utforske temaet på den samme måten.

David S. Goyer har gjort seg bemerket som manusforfatter på filmer som ”Batman Begins” og ”Blade”. I de senere årene har han prøvd seg som regissør på blant annet ”Blade: Trinity” og ”The Invisibles”.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen