Mer svartelistes til Iphone

For kort tid siden ble det kjent at Apple har en mulighet til å svarteliste programmer som ligger på Appstore. Nå er fjerde program forsvunnet i løpet av kort tid, og denne gangen er det en klassiker som har blitt fjernet.

Tar fra Star Wars
For programmet Phonesaber er ikke noe sted å finne på Appstore lenger, etter å ha vært et av de mest populære programmene i løpet av den første måneden Appstore har vært oppe.

Phonesaber har ingen spesiell funksjon, utover muligheten til å late som om Iphone er et lyssverd, som kjent fra Star Wars-universet. Det skal visstnok være problemer med rettighetene, som THQ Wireless sitter på.

Med tanke på at Apple har en omfattende godkjennelsesprosess er det imidlertid kanskje mange som mener dette burde ha bli avklart på forhånd. Nå skal visstnok en ny versjon av programmet være på vei, med offisielt Star Wars-stempel, skriver svenske Macworld.

Som varmt hvetebrød
I et intervju med Wall Street Journal har Apple-sjef Steve Jobs fortalt at det har blitt lastet ned 60 millioner applikasjoner til Iphone. Dette i løpet av den snau måneden som har gått etter lanseringen av Iphone 3G og versjon 2.0 av programvaren.

Det viser seg samtidig at inntekstdelingen Apple har med utviklerne (henholdsvis 30 prosent og 70 prosent) har ført til at selskapet har dratt inn hele 48,3 millioner kroner i løpet av denne måneden. For de 60 millioner programmene har omsatt for hele 30 millioner dollar (161 millioner kroner).

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen