Mer sport i HD hos Canal+
Teknofil

Mer sport i HD hos Canal+

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Canal+ vil satse sterkere på sin kanal Sport HD. Nå vil de utvide tilbudet med mer fotball.

Serverer italiensk toppfotball
Canal+ Sport HD har så langt satset hardt på Premier League samt den svenske fotball- og ishockey serien. De to sistnevnte er kanskje ikke de arrangementene norske seere er mest interessert i. Nå vil derimot Canal+ få inn Italiensk fotball på sitt sendeskjema på HD-kanalen.

De vil derfor nå sende inntill to kamper i uken fra den italienske Serie A. Med dette vil kanalen ha over 200 kamper i året i sitt sendeskjema.

- Det finnes cirka 1,8 millioner HD-skjermer i norske hjem og vi vet at interessen for underholdning i HD er meget stor blant våre abonnenter. Vi er derfor stolte av å kunne utvide vårt tilbud med fotball fra Serie A og tilby totalt over 200 kamper i HD-kvalitet i året, sier Eivind Helgaker, daglig leder i CANAL+ Norge, ifølge pressemelding.


Avhengige av eksterne leverandører
Mange kunder ville nok vært langt mer fornøyde om de kom på plass enda mer sport i kanalen. Spesielt etterlyses det flere kamper fra Premier Leauge. Eivind Helgaker sier kanalen viser alt de har tilgang til.

- Per i dag viser vi samtlige av de kampene som produseres i HD. Vi er avhengige av produsentene og i dag er det kun Sky Sport som produserer kamper fra Premier Leauge i HD. De kampene vises på Sport HD. Så snart det produseres mer vil disse også komme på kanalen, forklarer han til Teknofil.


Kommer et norsk HD-studio?
Så langt har kanalen basert seg på svenske studiosendinger i HD ved sendinger av Premier League, den svenske fotballigaen og ishockey. Mange seere fra Norge vil nok gjerne ha disse sendingene fra et norsk studio. Det er noe Canal+ lover de vil jobbe for å få på plass.

- Svenskene var tidlig ute med tilgjengelig hardware for HD på markedet. Derfor ble det naturlig å også kjøre studiosendinger på svensk. Nå som det norske markedet er i ferd med å ta igjen det svenske er det helt naturlig for oss å vurdere norske studiosendinger, sier Helgaker. Vi er opptatt av HD og ser at folk også er interessert i dette, så vi vil satse hardt på dette området fremover, påpeker han.

Den første sendingen fra nyankomne Serie A, oppgjøret mellom Torino og Milan, ble sendt sist søndag. Neste mulighet til å få se italienske spillere leke seg på banen i direktesendt HD blir oppgjøret mellom Milan og Catania som sendes 7. desember.
Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen