Mer periferi fra MSI

MSI har vært "konge på haugen" hva angår råbillige MP3-spillere siden de lanserte MEGA Stick forrige vinter. Selv om kvaliteten kanskje ikke var den beste, fikk den mange til å kjøpe sin første MP3-spiller. Nå fortsetter MSI satsingen på periferiutstyr og kommer med nok en MP3-spiller.

Spilleren med navnet MEGA Player 515 ser ut til å være en redesign av MEGA Stick, i en flatere, grønnere utgave. Maskinvaren har nemlig nøyaktig like spesifikasjoner - som effekten på 60 mW RMS, 90 db signal-til-støy-forhold og lydgjengivelse fra 20 Hz til 20 kHz. I tillegg får den radio med mulighet for opptak av radio og stemme i WAV. MEGA 515 kommer i utgaver med 128, 256 og 512 MB flash-minne.

Mange vil derimot sikkert sette pris på at MEGA 515 i motsetning til MEGA Stick har fått OLED-skjerm, som byr på mye bedre kontrast og lysstyrke i de fleste situasjoner.

Les mer om MSI MEGA Player 515 på MSIs hjemmesider.

Pris og tilgjengelighet på MEGA Player 515 er i øyeblikket ukjent.


MEGA Cache 15
Vel så spennende er kanskje MEGA Cache 15 - en flash-basert "USB-nøkkel" med hele 1,5 GB lagringskapasitet. MEGA Cache 15 er rundt 5 x 7 x 1 centimeter stor - omtrent på størrelsen med en Gameboy Advance, og setter så og si en ny standard for USB-lagring: 1,5 GB tilsvarer over to normale CD-plater.

Takket være USB 2.0 med overføringshastigheter på 480 mbps, har det blitt litt mer attraktivt med veldig store USB-disker - ettersom kopiering av veldig store filer over USB 1.1 ville tatt uhorvelig lang tid. MSI oppgir en overføringshastighet på 5,5 MB/s for MEGA Cache 15.

I tillegg har MSIs nye lagringsenhet passordbeskyttelse, og en intern USB-kontakt som spretter ut i ønsket retning for tilkobling til PC-en.

Les mer om MSI MEGA Cache 15 på MSIs hjemmesider.

Prisen på MEGA Cache ser ut til å ligge rundt 1200 kroner, med levering tidlig i april.

(Kilder: MSI, OC Heaven)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen