Mer om Internet Explorer 7

I forrige uke fortalte vi om den nye versjonen av Microsofts nettleser: Internet Explorer 7. Her kommer mer informasjon og rykter om nettleseren som fortsatt skal være gratis.

Internet Explorer 7.0 var opprinnelig tenkt som en del av kommende Windows-versjon med kodenavnet Longhorn, som lanseres trolig neste år. Det går nå rykter om at Internet Explorer 7 også kan bli tilgjengelig for Windows 2000, i tillegg til Longhorn og Windows XP SP2, men dette er foreløpig ikke bestemt.

Nettleseren Internet Explorer har tradisjonelt fått mye pepper for mange sikkerhetshull. Microsoft har tenkt å rette opp dette med den nye versjonen. Men e-postleseren Outlook Express, som kommer med Internet Explorer, vil sannsynligvis ikke få noen oppgradering i sikkerhet eller funksjoner.

Blant nyhetene i Internet Explorer 7.0 er antiphishing-funksjon, det vil si det skal bli vanskeligere å lure brukere med falske nettsider fra for eksempel banker. Den nye versjonen skal også ha krypteringsfunksjon for IP-trafikk, som skal gjøre det vanskeligere å modifisere data på vei til PC-en din.

Microsoft planlegger betaversjon av Internet Explorer 7 i mai eller juni og den endelige versjonen kommer mot slutten av 2005.

Kilde: winsupersite.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen