Mer nytt om Terminator

Regissør av "Terminator Salvation", McG, serverte fansen flere godbiter om filmen under den nylig avholdte konferansen Comic-Con International i San Diego.

Avkreftet rykter

Det har gått rykter om at McG har vært under press for å tilpasse filmen til en såkalt "PG-13"-aldergrense, noe som ville ha resultert i en langt mer barnevennlig film enn tidligere.

Denne karen skal regissere
Denne karen skal regissere "Terminator: Salvation".

Ifølge slashfilm.com ble dette avkreftet av regissøren på konferansen, hvorpå han la til at aldergrensen vil avhenge fullstendig av hva slags visjon de til syvende og sist har for filmen.

Heftige maskiner

McG avslørte også at flere av maskinene som var synlige i de korte flashback-sekvensene i de forrige filmene, vil bli å se i denne nye filmen, blant annet noen gigantiske "menneske-innhøstingsmaskiner".

Utover dette kommer "Terminator Salvation" på mange måter minne om en krigsfilm, hvor menneskene forener seg for å bekjempe maskinene. McG fortalte også at mye oppmerksomhet vil bli viet T-600-modellen, som er en mindre avansert utgave enn T-800-modellen som Schwarzenegger spilte i de første tre filmene.

Fortsettelse følger

Regissøren gikk også til det steg å røpe at filmen kommer til å få en "cliffhanger"-slutt, det vil si en slutt hvor det endelige utfallet ennå vil være uvisst. Han utdypet ikke dette noe nærmere, men det ligger i kortene at det kommer flere oppfølgere.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen