Mer multifunksjon fra Canon

 Canon lanserte i dag en rekke skrivere. Mest interessant var lanseringen av tre nye multifunksjonsskrivere for hjemmekontoret. I tillegg kom det også tre nye sort-hvitt lasere beregnet på små kontorer. Vi skal konsentrere oss om multifunksjonsskriverne her. Felles for dem alle er blant annet integrert WiFi. Som multifunksjonsskrivere kan alle selvfølgelig både skrive, skanne, kopiere og fakse. I den grad noen fortsatt gjør det siste.

Enklere bruk

Alle enheten har fått et forbedret brukergrensesnitt og et forbedret betjeningspanel. For å hjelpe på brukervennligheten har to av modellene, MX870 og MX350, en 6,2 cm stor TFT fargeskjerm som både fungerer i forhold til menyer og bilder.

Man kan skanne direkte til PDF og noe av forbedringen på dette området er at filene, etter Canons opplysninger, nå blir opp til 90% mindre enn tidligere. Dette gjør at de vil fungerer meget godt i forhold til blant annet e-post.

Det er også en ny funksjon kalt Auto Document Fix som skal gi kvalitetsforbedringer i forbindelse med skanning. Dette vil også håndterer dårlige originaler bedre enn tidligere. Ellers følger det med programvare for enkle internettutskrifter samt skanning og redigering av bilder og dokumenter.

 Pixma MX870

Dette er den mest avanserte av de tre modellene. Den har fem separate blekkassetter, egen minnekortleser og den har en tosidig dokumentmater som håndterer 35 ark. Den skriver ut med en hastighet på 9,4 ark i minuttet for vanlige utskrifter, mens det går noe tregere med bilder som er estimert til 6,1 i minuttet. MX870 kommer til å kost 2049 kroner.

Pixma MX350 & MX340

Det som stort sett skiller MX350 fra MX340 er tilstedeværelsen av den lille 6,2 cm skjermen. Bortsett fra dette er de to modellene stort sett identiske. De har begge 30 arks dokumentmatere som i motsetning til MX870 ikke er tosidige. Dokumenthastigheten er den samme på begge to med 8,4 sider dokument og 4,8 sider bilde i minuttet. MX350 vil koste 1329 kroner mens den litt enklere MX340 er priset til 1029 kroner.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen