Mer MP3 fra Panasonic

De to SD-baserte musikkspillerne har fått navnet SV-SD100V og SV-SD90 SD, og er de første spillerne som benytter seg av miniSD-kort. Per i dag støtter spillerne slike SD-kort i størrelser på opp til 1 GB.

Små spillere
De to nye spillerene i SV-serien kan ikke sies å være noe annet enn små og lette. Med mål på 42 x 42 x 17,4 mm og en vekt på 39 gram kan de med enkelhet festes og bæres rundt halsen.

Begge modellene har OLED-skjermer og støtter musikkformatene MP3, WMA og AAC. Spillerne har også en innebygget FM-radio med muligheten for å lagre opptil 20 radiokanaler. De kan i tillegg brukes som diktafoner.

Begge de to spillerne bruker oppladbare batterier, som både skal kunne lades via USB-porten på en datamaskin og via en vanlig batterilader.

De to flash-baserte spillerne fra dagens lansering har fått navnene SV-MP720V (512MB) og SV-MP730V (1GB), og er litt større enn sine SD-baserte søstermodeller. Med målene er oppgitt til 70 x 22 x 14 mm.

De to flash-baserte modellene har et noe mer begrenset utvalg av musikkformater, og spiller kun av musikk i MP3 og WMA-format. Man har med andre ord ingen støtte for AAC-formatet, som blant annet brukes av Apples iTunes Music Store.

Strømtilførselen sikres på samme som på de SD-baserte spillerne, ved hjelp av oppladbare batterier som kan lades opp via USB eller batterilader.

Panasonic  lanserer også to nye musikkanlegg, som skal være utstyrt med SD-kort plass. Via denne skal man kopiere musikk fra en CD og over til minnekort på rundt 20 minutter.

Hvilken prisklasse nyvinningene til Panasonic kommer til å ligge på er usikkert. Om og når de kommer til våre breddegrader er heller ikke klart. Men det er klart at de er legges ut for salg i Japan fra 8. april.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen