Mer mobilt på CeBIT

For første gang er det i år satt av en hel utstillingshall til mobilt internett. I tillegg kommer hundrevis av utstillere som viser alt fra fete stereoanlegg til vanntette poser for mobiltelefonen.

Vekst
På innholdssiden er det en betydelig vekst i antallet selskaper som kan tilby ulike løsninger innen mobilbank, navigasjon, sporing og tjenester knyttet opp mot forskjellige serverløsninger. Også i hallen som er satt av for å demonstrere RFID har mobiltelefonen fått en betydelig plass. RFID er en forkortelse for Radio Frekvens Identitet – tjenesten som blant annet lar deg bruke mobilen som bankkort mot betalingsterminaler som støtter teknologien.

Vi kan heller ikke huske at vi noen gang har sett så mange utstillere som byr på spesielle bærevesker og annet utstyr som skal gjøre mobilen mer moteriktig. Følg med oss i dagene som kommer, så skal vi fortelle deg akkurat hvordan du skal dresse opp mobilen for at den skal være kledd for en hver anledning.

I tillegg til dette viser en rekke alternative mobilprodusenter frem sine produkter. Mange av dem drømmer om å finne en partner som vil sette sitt eget merkenavn på mobiltelefonen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen