Mer lyd fra svenske Primare

Den svenske produsenten av AV-relaterte produkter, Primare, har nylig gitt ut tre produkter i high-end-klassen – CD-spilleren CD32 og forsterkeren I32 og R32, hvor sistnevnte er et RIAA-trinn som skal mellom en vanlig forsterker og en LP-spiller.

Primare fortsetter med dette sin satsning på CD-avspilling, som blant annet inneholder kvalitetsbevisst CD-transport, lydgjengivelse, to Burr-Brown PCM1704 DAC-er og et DF1706 digitalt filter. Utdata inkluderer blant annet XLR og RCA, samt støtte for MP3 og WMA via CD-er eller USB-kilder. CD32 kommer enten i svart eller som titanfarget.

I32 er en 2 x 120-watts forsterker med proprietær UFPD-teknologi. I32 er designet med en strømkilde som skal sørge for god lydkraft med liten grad av forvrengning, og skal dessuten være økovennlig med sitt energieffektive forbruk. Forsterkeren vil ha med to XLR-er og tre RCA-innganger på baksiden.

R32 er ment for å støtte vinyler og magnetiske kassetter, og har et par med RCA-innganger og et par med RCA-utganger. R32 tilbyr å være et ideelt grensesnitt mellom MM/MC og lydgjengivelsen til moderne hi-fi-anlegg.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

Prisene på CD32 og I32 blir på over 20 000 kroner hver seg, mens R32 kommer til å koste rundt 8000 kroner.

(Kilder: What Hi-Fi?, Primare (1), Primare (2), Primare (3))

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen