Mer kompakte XPC-er fra Shuttle


(bilder: TBreak.com)

Shuttles nye XPC-bokser oppnår denne krympingen ved å trekke strømforsyningen ut av kabinettet og i stedet ha den som en ekstern PSU á la det vi vanligvis ser på bærbare. Det var også denne løsningen som ble valgt i kanskje verdens første mini-PC, Apple Cube G4.

Ved å ta PSU-en av kabinettet slipper Shuttles neste XPC-er unna med mye mindre varmeutvikling, og kan bruke andre kjøleløsninger enn den klassiske dobbeltviften i strømforsyningen. Dette skulle føre til mye mer stillegående drift.(bilde: OC Workbench)

I tillegg til disse bildene, har det kommet bilder av BIOS-en til XPC 3 for nForce3 og Athlon 64. Den får en Athon 64 3200+ prosessor og 200 MHz DDR minnefrekvens (DDR400), og ble også vist frem i dag - mange timer i forkant av den offisielle lanseringen fra AMD senere i dag.

Fra før av vet vi at disse XPC-ene blant annet vil få mulighet til å spille av media som MP3, CD og DVD uten å måtte laste operativsystemet, slik at de også kan fungere mer som "rene" underholdningsmaskiner i stuen.

Shuttle lanserer en hel masse XPC-er fremover. Vi har allerede diskutert noen av disse: XPC 3 for AMD 64 og XPC basert på 865PE.

Vi kommer tilbake med mer informasjon om disse når de kommer. Se flere bilder på TBreak.com og OC Workbench.

(Kilder: TBreak.com, OC Workbench)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen