Mer kjøling fra OCZ

Annonsør­innhold
Les hele saken »

OCZ Vindicator Premium er utstyrt med en base i kobber, seks varmerør og en rekke aluminiumsfinner. Designet skal være myntet både på dem som foretrekker passiv kjøling og for dem som gjerne putter på en vifte.

Det sier seg selv at man ikke kan kjøle ned hvilken som helst prosessor med en slik passiv kjøler. Hvis varmeutviklingen ikke er så alt for gal skal det nok gå bra dersom resten av oppsettet er tilpasset en passiv kjøling av prosessoren.

Hvis man kombinerer kjøleren med en 12-centimeters vifte skal kjøleren være godt egnet for overklokking, i hvert fall hvis vi skal tro OCZ. Vifte følger med. Den fysiske størrelsen er på 11 x 11 x 15 centimeter.

Kjøleren passer på sokkel 754, 939 og AM2. I tillegg skal den passe på de fleste LGA775-kort, men det kan være enkelte kort der den ikke passer.

Vi forbinder ikke OCZ med prosessorkjølere. Dette er likevel ikke den første prosessorkjøleren fra OCZ. Forrige sommer lanserte de viftebaserte Tempest. I tillegg har de hatt flere kjølere for sokkel 478 og sokkel A.

Noen priser eller tilgjengelighet er så langt ikke kjent.

(Kilde: OCZ)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen