Mer kjærlighet fra Nokia

For et snaut år siden lanserte Nokia de første tre modellene i L’Amour-kolleksjonen, og nå skal den oppgraderes med tre nye modeller. Den mest spennende modellen er Nokia 7390, en telefon med både 3G og 3 megapikselkamera.

Designet på de nye telefonene skiller seg fra de tre forrige modellene, og er i følge Nokia inspirert av stammekunst og etnisk utsmykning.

Forøvrig beskrivelser Nokia designet som ”falmende skjønnhet fra storslått arkitektur”, og sier at det bygger videre på ”bohemtemaet” som preget den forrige kolleksjonen.

Smart og deilig
Den mest spennende nykommeren lyder navnet 7390, og er Nokias første designtelefon med støtte for 3G.

Modellen er en foldemobil, og kombinerer ifølge selskapet spissteknologi med nytenkende design.

I tillegg til 3G og kamera med 3 megapikseloppløsning og autofokus har telefonen selvsagt MP3-spiller og støtte for e-post. Vi går også ut fra at Nokia 7390 har FM radio og en del andre godbiter.

Fargevalgene er Bronze Black og Powder Pink og prisen vil ligge på rundt 3600 uten subsidier.

Gammel kjærlighet
...ruster ikke. De to øvrige nykommerne fra Nokia minner svært om modellene fra den opprinnelige L’Amour-kolleksjonen. Designet er annerledes, kameraet på 7373 er oppgradert til 2 megapiksler, men ellers er det svært få forskjeller fra Nokia 7370.

Nokia 7373 kommer i fargene Bronze Black, Powder Pink og Black Chrome, mens Nokia 7360 kommer i Black Chrome og Powder Pink.

Prisene ligger på henholdsvis 2800 og 1600 kroner uten subsidier, og alle modellene er ifølge Nokia forventet å komme til butikkene i løpet av høsten.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen