Mer jobb for Del Toro

Dr. Strange, i sitt sedvanlige og noe tøysete kostyme.
Dr. Strange, i sitt sedvanlige og noe tøysete kostyme.

Den meksikanske regissøren holder for tiden på med "Hellboy 2" og har også sagt at han vil regissere både "Hobbiten"-filmene, "3993" og "At the Mountains of Madness". I tillegg til alt dette prater han også om å henge fingrene i Harry Potter", "Halo", "Haters" og "Frankenstein".

Ny tegneseriehelt

Nå har han også sagt til nettstedet Empireonline at han flørter med tanken på å bringe enda en tegneseriehelt over til det store lerretet, nemlig Marvels Dr. Strange.

Dr. Strange er ikke like kjent som kompisene Hulken og Iron Man. Han er en ganske mystisk og litt skummel figur, som kjemper mot onde magikere og andre overnaturlige skurker.

- Jeg pratet med Neil Gaiman om å skrive manus. Jeg sa at Dr. Strange er en interessant figur fordi en definitivt kan gjøre ham mer til den mystiske dektektiven/magikeren enn det som var gjort i "Weird Tales". Idèen om en figur som er dynket i mystikk, men ikke på en "X-Files"-måte, hvor det overnaturlige blir tatt for gitt. Det er interessant... Men jeg ville ikke brukt den tåpelige drakten! sier regissøren til Empireonline.

Men som sagt, vår regissør har et helt berg med prosjekter som han nok må gjennom før han kan tenke mer på sitt siste superheltprosjekt.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen