Mer informasjon rundt HTC-lekkasjen

Nå har det lekket ut nye detaljer om syv uoffisielle Windows-mobiler fra HTC. De nye mobilene ble først sett i januar, der det lekket ut hele 24 HTC-telefoner. Flere av telefonene har nå blitt lansert.

Foreløpig opereres det med kodenavn. Når telefonene lanseres kan det altså tenkes at det skjer under andre navn.

HTC Whitestone

Dette skal være oppfølgeren til HTC Touch HD. Kilder skal nå ha avslørt at telefonen skal komme i salg i september, men i første omgang bare gjennom operatøren Verizon. 

Whitestone skal ha mye til felles med Touch HD, og skal blant annet ha en 3,6 tommers skjerm med WVGA-oppløsning, altså 800 piksler eller mer i bredden og 480 piksler i høyden. 

Prosessoren skal yte 528 MHz, og telefonen skal ha 256 MB innebygget minne. Kameraet skal knipse i inntil fem megapikslers oppløsning. 

Under panseret vil vi finne Windows Mobile 6.1, ifølge ryktene. Det skal imidlertid bli mulig å oppgradere til 6.5 som er den nyeste versjonen. 

Les mer om Windows Mobile 6.5

HTC Firestone

Firestone skal også ha en 3,6 tommer stor trykkskjerm med WVGA-oppløsning, i likhet med Touch HD og angivelig Whitestone. 

Operativsystemet skal være Windows Mobile 6.1, men det blir trolig mulig å oppgradere til 6.5. Det hele skal kjøre på en 600 MHz Qualcomm-prosessor. Ellers har også denne telefonen 256 MB minne tilgjengelig for brukeren. Kameraet skal knipse i åtte megapikslers oppløsning.

Det forventes at Firestone kommer i GSM-versjon i august måned.

HTC Thoth

Denne telefonen skal være en skikkelig profftelefon, og oppfølgeren til X7500. Med andre ord er det nærmere enn PC enn smarttelefoner flest, og krever ganske stor plass i lomma.

Tastaturet til Thoth er avtagbart, slik at du kan sette det på når du skal bruke telefonen til å skrive e-post. Skjermen i telefonen skal være på 4,8 tommer, og operativsystemet i bunnen er Windows Mobile 6.5. 

Thoth forventes å komme ut på markedet i september måned. 

HTC Maple og Cedar

HTC Maple skal være en oppfølger til S620, og skal kjøre Windows Mobile 6.1 Standard. At den bruker versjonen Standard betyr at den ikke har en trykkskjerm.

Skjermen skal være 2,4 tommer stor med 320 x 240 pikslers oppløsning, og under skjermen er det et fullt qwerty-tastatur. Prosessoren har en klokkehastighet på 528 MHz, og telefonen skal ha 128 MB minne.

Denne skal komme i USA gjennom operatøren T-Mobile. En lignende modell med kodenavn Cedar skal komme til i juni gjennom operatøren Verizon, men ifølge Brighthand kan det hende den har blitt kansellert. Om noen av disse kommer til Norge i det hele tatt, er usikker.

(Kilde: brighthand.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen