Mer "Hostel"-tortur i vente

Regissør Eli Roth er snart ferdig med innspillingen av "Hostel: Part II" i Praha, og i et intervju med MTV forleden avslørte han en del detaljer om filmen. I tillegg til at oppfølgeren visstnok skal bli vesentlig tøffere enn den første, kunne Roth fortelle at vi nå skal få vite alt om den hemmelige tortur-organisasjonen, og at filmen har to parallelle historier. Den ene handler om to jenter som lures inn i tortur-helvetet, og den andre tar for seg to tilsynelatende normale gutter som leter etter spenning og ender opp på samme sted.

Bryter tabuer

Roth sa at han bryter et av de eldste skrekkfilm-tabuene, uten å spesifisere hva han mener. Imidlertid avslørte han at noen av de verste scenene involverer barn.

- Vi filmet en del grusomme, syke ting med barna, og det kommer til å bli noen av de mest sjokkerende delene i filmen, sier Roth i intervjuet. En del av torturen i filmen skal være delvis inspirert av gissel-drapene i Irak.

Tarantino involvert

Quentin Tarantino, som bidro litt på manuset til den første filmen, har vært travelt opptatt med opptakene til sin neste film "Grindhouse", men har uttrykt begeistring for manuset til "Hostel: Part II". Han skal også ha kommet med noen tips i forbindelse med en av torturscenene.

"Hostel: Part 2" har premiere neste år, men det er foreløpig ikke klart når.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen