Mer HD fra Altibox

Med digitaliseringen av TV-signalene har mange nye muligheter sett dagens lys. Med både kabel, parabol, fiber eller det digitale bakkenettet kan du blant annet forsyne flatskjermen din med høyoppløste programmer.

Fra og med neste år vil den svenske kanalen SVT HD bli en del av TV-basispakken til Altibox. Kanalen vil sende minst et program i HD-oppløsning mellom 18-23 hver dag. Kanalen vil bli lagt til i basispakken uten tillegg i prisen. Forutsetningen for å se den høyoppløste kvaliteten er at du har en dekodere som er HD-ready.

Får også raskere internett
På nyåret vil også kunder hos Altibox som har tjenestene TV, telefoni og internett, få økt sin internetthastighet fra 10 Mbps til 15 Mbps. Alle hastighetsalternativene til Altibox har samme nedlastnings- og opplastningshastighet.

Foruten de kommende nyhetene har også selskapet lansert Memory, som gir deg mulighet til å sikkerhetslagre for eksempel bilder, dokumenter og filmer direkte hos Altibox. Via denne tjenesten kan du altså benytte dekoderen til å se de kommende julebildene direkte på flatskjermen.


Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen