BDP-N460: Mer nettverksfunksjoner

Mer funksjonalitet fra Sony

LGs BD390-spiller er for lengst kåret til årets funksjonsbombe, og ventes å bli en hit på salgsstatistikkene rundt omkring. Nå prøver også Sony seg på en lignende Blu-ray-spiller, altså en prismessig overkommelig modell med massevis av ekstra funksjonalitet.

BDP-N460 kan via sin innebygde nettverkstilkopling hente innhold via Internett fra Sonys egen Bravia Internet Video-tjeneste. Youtube-filmer kan også aksesseres direkte fra spilleren, og Sony lover støtte for Netflix senere i år (foreløpig kun for amerikanske kunder).

En USB-port i front lar deg også koble til eksterne harddisker for direkte avspilling av mediafiler. Øvrige spesifikasjoner inkluderer 1080p/24, DVD-oppskalering (Precision Cinema HD) og støtte for de nyeste tapsfrie HD-lydformatene.

Spørsmålet er om dette er nok. Den nevnte LG-spilleren har nemlig også funksjoner som støtte for trådløst nettverk og avspilling av MKV-filer, for å nevne noe. Sony sier heller ingenting om DLNA-støtte, det vil si hvorvidt spilleren kan spille av filmer, musikk og bilder fra andre enheter lokalt på nettverket – mens LG BD390 har slik støtte på plass.

Pris og tilgjengelighet

Sonys nye modell har imdlertid prisen på sin side. BDP-N460 skal koste et sted rundt 2000-2500 kroner, og legger seg dermed på samme nivå som dagens BDP-S360. Det er foreløpig uvisst om sistnevnte skal fases ut til fordel for den nyere BDP-N460.

Spilleren ventes å komme i salg i oktober. Legg inn en prisvarsling for å få beskjed når spilleren kommer på lager i norske nettbutikker.

(Kilder: Engadget, Ecoustics)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen