Mer fart med Altibox

Det finnes i dag flere muligheter for å anskaffe seg en internettilkobling. TV-distributører er blant aktørene som leverer internett og telefoni, i tillegg til kanalpakker. Kravet til hastighet økes i takt med nye funksjoner og muligheter på nettet, som for eksempel å streame filmsnutter, spill og musikknedlastning.

Er du kunde hos Altibox, og har tjenestene TV, internett og telefoni, vil du få økt din internetthastighet med hele 50 prosent. Via fiberen får disse kundene 15 Mbit ned- og opplastningshastighet, hvor de tidligere hadde 10 Mbit. Oppgraderingen av hastigheten vil skje innen utgangen av januar 2010. Oppgraderingen vil være automatisk.

Like hastighet

Altibox leverer i dag TV, internett og telefoni via fiber. Internettforbindelsen gir deg lik ned- og opplastningshastighet. Ergo kan du like raskt laste opp data som du laster den ned. Minimumshastigheten for kunder hos Altibox er 10 Mbit, og det raskeste alternativet 50 Mbit.

- For alle som ønsker å dele data over internett er Altibox er suverent valg, sier Eirik Gudegjerde, administrerende direktør i Altibox AS.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen