Mer Dirty Harry?

Ryktene sprer seg som porno på en nylagt bredbåndslinje. Er Clint Eastwoods nyeste filmprosjekt ”Gran Torino” en ny Oscar-sanker eller en sjette film om den skyteglade Dirty Harry?

Dirty Harry i de gode gamle dager. Denne gangen blir det nok andre boller.
Dirty Harry i de gode gamle dager. Denne gangen blir det nok andre boller.

Uenigheter

Fremdeles er det verken kommet noen bekreftelse eller avkreftelse fra studioet, og dermed har ryktene surret videre på nett. MovieWeb skriver på sine sider at en talsmann fra Eastwoods eget produksjonsselskap har bekreftet at det faktisk dreier seg om en ”Dirty Harry”-oppfølger.

Samtidig melder FilmJerk at en kilde har fortalt dem at dette dreier seg om en rolig dramafilm - langt unna ”Dirty Harry”-land med andre ord.

Gran Torino til salgs

Aintitcoolnews.com, som er kjente for sin treffsikkerhet, har på sin side mottatt et tips der en eier av en Gran Torino kan fortelle at han har blitt kontaktet av Village Roadshow Pictures om å selge bilen sin. Ifølge kilden fortalte den potensielle kjøperen at de lette etter en passende bil for en ny Clint Eastwood-film:

- Han fortalte at det dreiet seg om en thriller om en morder som kjører en viss type Torino. En pensjonert politiløytnant kalt Harry Callahan [samme som i ”Dirty Harry”] bestemmer seg for å fakke morderen når to unge politioffiserer blir skutt.

Selvfølgelig, det hele kan være oppspinn, men det er håp for at Clintern tar frem sin .44 Magnum og en håndfull slemme one-linere for en ny runde ”Dirty Harry”!

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen