Mer blåtann fra SE

Sony Ericsson annonserte i dag sitt nyeste blåtannhodesett i sin etter hvert ganske så fyldige porteføljen sin, nemlig HBH-PV700.

Designmessig skiller PV700 seg lite ut blant Sony Ericssons andre hodesett. Selskapet fortsetter å satse på duse og nøytrale farger, og PV700 leveres i fargekombinasjonen hvit og lime.

PV700 har en lengde på 74 millimeter, og vekten er 23 gram. Den justerbare ørebøylen gjør at du kan benytte hodesettet på begge ører.

I tillegg til å motta samtaler og kontrollere lydstyrken med hodesettets knapper, har du også muligheten til å ringe opp til femti numre via stemmestyring. Du kan også veksle mellom telefonens profiler eller aktivere taleopptakerfunksjonen.

Taletiden og standby-tiden er oppgitt til å være 5 og 150 timer. Til sammenlikning har hodesettet HBH 608 en samtaletid på 10 timer og en standby-tid på 250 timer. PV700 er for øvrig et vanlig blåtann klasse 2-hodesett som kan benyttes på opp til 10 meters avstand fra mobiltelefonen din.

Hva PV700 vil komme til å koste, er foreløpig ukjent. Skal vi tro Sony Ericsson selv, vil hodesettet ha en svært konkurransedyktig pris. PV700 vil komme i salg i løpet av fjerde kvartal i år, og rekker dermed å delta i årets kamp om julekundene.

(Kilde: Sony Ericsson, Mobile Whack, InfosyncWorld)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen