Mer Blåtann fra Motorola

Motorola kommer nå med HF800, som er et Blåtann-basert håndfri-sett. Det som er spesielt med HF800 er at det ikke krever at man fester det på øret, ettersom lyden blir formidlet gjennom en høytalerfunksjon. Dermed kan man oppnå en enda større frihetsfølelse enn man får med tradisjonelle Blåtann headsett.

HF800 vil kanskje slå best an hos de som er ute etter en praktisk håndfri til bilen, men det er ingenting i veien for å ha enheten liggende på stuebordet hvis man vil gjennomføre en samtale mens man ligger og slapper av på sofaen. En av de største fordelene med enheten er kanskje at man slipper å bli varm og klam på øret ved lengre samtaler, slik man ofte blir ved bruk av vanlige håndfri-sett.

For å bruke enheten kreves det at en datamaskin, mobiltelefon eller PDA er innenfor en rekkevidde på ti meter, noe som forsåvidt også gjelder de fleste andre Blåtann-produkter på markedet. Enheten kan stilles inn til å kommunisere med opp til åtte forskjellige enheter samtidig.

Taletiden er på tre timer og standby-tiden er på 100 timer, så batterikapasiteten er ikke akkurat til å hoppe i taket av. For å lade HF800 bruker man en vanlig Motorola-lader, ettersom enheten har samme type lader-inngang som de fleste av mobiltelefonene fra produsenten.

Både pris og lanseringsdato er hittil ukjent, men vi regner med at det dukker opp flere opplysninger innen nærmeste fremtid.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen