Mer 3G fra Siemens


Klikk for å se større versjon

Mange regnet med at det var kroken på døra for Siemens mobildivisjon da taiwanske BenQ tok over denne avdelingen tidligere i år. Det er imidlertid lite som tyder på at Siemens har sagt sitt siste ord på mobilfronten.

Det er under to uker siden det tyske konsernet kunne trekke sløret av to kommende modeller i 75-serien, og i dag viste produsenten frem skissene til enda en 75-modell. Denne telefonen vil få navnet SG75, og vil være den andre UMTS-telefonen fra Siemens.

Som det fremgår av skissene er SG75 en skyvetelefon. Siemens benytter plassen godt ved å plassere valgtastene på siden av telefonen og en navigasjonsknapp i midten. Til venstre over skjermen kan man såvidt skimte kameralinsen, som gjør det mulig å bruke telefonen til videosamtaler.

Telefonens nedre del har avrundede former, noe som kommer godt med når telefonen skal være i lommen. Designet minner for øvrig svært mye om det man finner på den kommende skyvetelefonen SL75.

Det finnes foreløpig svært lite informasjon om modellen. Siemens sier imidlertid at SG75 er en telefon beregnet på forretningsfolk, og at den er skreddersydd for store multimedia- og businessopplevelser.

Telefonen vil dukke opp i butikkhyllene i løpet av fjerde kvartal av 2005.

(Kilde: Siemens)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen