Mer Angry Birds i vente
Teknofil
(Bilde: Rovio)

Mer Angry Birds i vente

Det blir aldri stille på fuglefronten.

Angry Birds er sannsynligvis det mest populære «fuglespillet» i moderne tid, men fikk brått konkurranse av mobilspillet Flappy Bird, som dessverre ble fjernet fra mobilbutikkene for et par dager siden.

I Angry Birds dreier det seg om å skyte forskjellige fugler med en sprettert, for å rasere bygninger bebodd av monstre. Kanskje er det rom for nye ideer, når utvikleren nå kvitrer om at et «gigantisk eventyr» med sinte fugler er underveis.

Blir det en ny vri?

Siden det første Angry Birds-spillet ble lansert i 2009, har det dukket opp mange forskjellige varianter, med temaer som verdensrommet og Star Wars. Nå spekuleres det i hvilken retning det neste spillet vil ta, eller om utviklerne introduserer oss for et nytt konsept basert på Angry Birds-universet.

I kvitringen røpes det svært lite, men med hashtagen #NewAngryBirds kan man anta at serien tar en retningsforandring. Akkurat når tittelen er planlagt vites heller ikke, men vi regner med at resten av Angry Birds-verdenen holder pusten sammen med oss i påvente av mer informasjon.

Det er definitivt mye penger på tjene på mobilspill:
Flappy Bird-utvikleren dro inn over 300 000 kroner om dagen »

(Kilde: UberGizmo)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen