Mens vi venter på "Barcelona"

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Opteron "Barcelona" og AMDs K10-design ble lansert i begynnelsen av september, men har vært omtalt i lange tider før dette - spesielt i forbindelse med forskjellen på AMDs og Intels firekjernestrategi.

AMD påstår å ha levert ut titusenvis av "Barcelona"-prosessorer til systemintegratorer og forhandlere, men disse har sluttkundene enda ikke sett snurten av. Offisielle uttalelser fra selskapets Dirk Meyer sier at en ny gigantleveranse er rett rundt hjørnet.

Det er fortsatt litt forsiktighet ute hos serverleverandørene med tanke på lanseringsdatoer. Ifølge en artikkel hos x86watch.com håper Sun å levere sine første "Barcelona"-servere i desember.

På IBMs nettsider skrives det at servere med AMD "Barcelona" blir tilgjengelig denne høsten og en talsmann bekreftet at prosessorene kan leveres om drøye to uker. En salgsperson hos HP skal ha bekreftet at deres "Barcelona"-salg starter i januar.

AMDs Meyer har sagt at leveransene tar litt ekstra tid fordi man fortsatt optimaliserer designet rundt selve prosessorene. Samme person bekreftet leveranse av en 2,5 GHz "Barcelona"-prosessor i løpet av denne eller neste måned.

Senere denne måneden ventes desktop-versjonen av K10 "Barcelona" å bli lansert - nemlig Phenom. Spørsmålet er om AMD får orden på leveransene innen den tid.

(Kilde: x86watch.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen