Menneskets beste venn

Mobile Shot TDG-9920 ser tilsynelatende ut som en helt vanlig mobiltelefon, og skiller seg ikke ut på noen måte, verken når det kommer til utseende eller dimensjoner. Under skallet skjuler det seg imidlertid en rekke godsaker, som kan komme til nytte i alskens rare situasjoner.

For eksempel gjør biorytmeleseren at du kan følge med på blodtrykket, noe som kanskje hadde slått an blant de hissigste av oss. Du kan også sjekke pulsen og følge med på din egen biologiske klokke. Har du ømme skuldre kan du slå på massasjefunksjonen. Her har du tre forskjellige innstillinger å velge mellom: Antisøvnig, stressreduserende og redusering av hodepine.

Telefonen har også innebygd antimygg-funksjon. På varme sommerkvelder er det ikke verre enn å la telefonen sende ut massive mengder med supersoniske lydbølger, så forsvinner myggen som dugg for solen. I tillegg har telefonen innebygd lommelykt, noe som blant annet begynner å bli en vanlig funksjon i robuste utendørstelefoner. Dette er et verktøy man setter uhyre pris når man mister bilnøklene i gresset en mørk oktoberaften.

Så er den litt telefon også da. Enheten har en TFT-skjerm med 260.000 farger, samt innebygd VGA-kamera. Ellers finner man både kalender, huskeliste, kalkulator og andre standardfunksjoner for dagens mobiltelefoner. Utvalget av overføringsmuligheter imponerer imidlertid ikke - telefonen har hverken Blåtann eller infrarød.

Taletiden er oppgitt til 3 timer, mens standbytiden er på 220 timer. Hvordan alle ekstrafunksjonene påvirker batterilevetiden er en uvisst sak. Det er foreløpig usikkert om vi vil se denne alt-mulig-telefonen i Norge. Prisen på enheten er i overkant av 1200 kr.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen