Menn flørter med mobilen

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Alternativ tekst mangler
En vellykket date?

Mobilen har mange roller, og fungerer for eksempel som en ekstra trygghet når du er ute alene om kvelden og som bindeledd mellom venner. Men nå er mobiltelefonen også blitt et sjekkeverktøy for menn, viser en fersk undersøkelse.

Undersøkelsen, som er gjort av Sheffield Hallam University og mobiloperatøren Virgin Mobile, viser at stadig flere menn tror at mobiltelefonen kan brukes til å tiltrekke seg kvinner.

Jo mer tekniske mobilene er, jo mer tiltrukket er kvinner visstnok av de mannlige eierne. Mp3-spiller og videokamera er funksjoner som skal hjelpe de å vinne kvinnenes gunst.

Viser frem mobilen
Undersøkelsen avdekket at menn ofte viser frem mobiltelefonen sin i sosiale situasjoner, for å vise omverdenen for å se viktig og populær ut.

I tillegg til å tiltrekke kvinner, tror menn også at å vise frem mobiltelefonen kan gi de høyere status i mannlige grupper, som for eksempel i kompisgjengen.

- Vi har alltid visst at mobiltelefoner spiller en rolle i sjekking. Det er ingen stor overraskelse for oss at mobiltelefonenes status har vokst til å bli et av de viktigste verktøyene for dette, sier Jo Baker i Virgin Mobile til Cellular News.

Undersøkelsen tok ikke for seg om menns fremvisning av mobiltelefoner faktisk har noen innvirkning på kvinners syn på dem.

(Kilder: Cellular News)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen